Consultants

Mart van Breemen

Iemand die in staat is om, met veel geduld, samen met klanten op zoek te gaan naar oplossingen voor vraagstukken binnen de organisatie.

Geboren te Eindhoven in 1960. Hij heeft veel opleidingen genoten op financieel gebied (SPD,MBA,PDB), startte zijn carriere bij een accountantskantoor maar groeide uiteindelijk uit tot controller en staffunctionaris automatisering bij een groot internationaal standbouw bedrijf. Als senior consultant bij een grote Exact partner heeft hij zich hoofdzakelijk toegelegd op productie- en project organisaties. Mede door zijn brede en diepe kennis van financiƫle en projectmatige bedrijfsprocessen, zijn praktijkervaring en zijn open houding is hij in staat om met alle geledingen binnen de organisatie op niveau te communiceren. Mart is als geen ander in staat het echte probleem van een automatiseringsvraagstuk helder te krijgen

Remco van Herk

Een pragmatisch persoon en een doener. Is in staat om in korte tijd complexe vraagstukken te analyseren en te komen met oplossingen.

Remco is geboren in 1973 te Veldhoven en behaalde in 1996 zijn diploma HEAO bedrijfseconomie. Hij starte zijn loopbaan als administratief medewerker in een ziekenhuis. Bij een grote Exact Partner werd hij vervolgens consultant en teamleider. Sinds 2002 is hij mede eigenaar van 2Complicated. Hij heeft een breed interessegebied en is zeer pragmatisch. Een expert op het beoordelen van financiele rapportages en kan in een mum van tijd de essentie uit een grote getallenbrei abstraheren. Rechtvaardigheid, openheid eerlijkheid en menselijkheid staan centraal in Remco’s handelswijzen.

Thijs Kampen

Voelt zich het meeste thuis op de werkvloer en is expert in de laatste technologische ontwikkelingen op web- en database gebied.

Geboren te Helmond in 1970. Hij rondde zijn studie, HTS Technische bedrijfskunde, af in 1994 en startte vrijwel direct daarna zijn carriere in de IT sector. Als senior consultant bij een grote Exact partner heeft hij zich hoofdzakelijk gespecialiseerd in productie- en project organisaties. Hierdoor heeft hij een breed en diep inzicht ontwikkeld in financieel/logistieke bedrijfsprocessen in de industrie, veel ervaring opgedaan met projectmatige werkwijzen en uitstekende vaardigheden ontwikkeld in probleemoplossende denk- en werkwijzen. Gedurende zijn carriere heeft Thijs zich altijd gespecialiseerd in de technische aspecten van het vak en is, mede door zijn interesse in wiskunde, als geen ander in staat gebruikersgemak te vertalen naar complexe algoritmen.