Organisatie

2Complicated? BV is een kleine organisatie die IT oplossingen realiseert voor met name de klantorder gestuurde industrie. Wij onderscheiden ons van collega ICT dienstverleners door eenvoud, betrokkenheid en kennis van klantorder gestuurde organisaties

Missie

Mensen op een prettige en verantwoorde manier laten samenwerken door het delen van kennis.

Visie

In de markt van advisering en automatisering krijgt een klantordergestuurde organisatie onvoldoende aandacht en hulpmiddelen om op eenvoudige wijze de opdrachten van haar klanten uit te voeren en te monitoren. Wij zien een toekomst waarin kleine flexibele organisaties samen grote dingen realiseren, doordat ze:

Doelstelling

Onze uitdaging is samen met onze klant de volgende doelen te realiseren:

Toegevoegde waarde

Wij kijken samen met de klant en ons gezond boeren verstand naar de inhoud van de processen. Mogelijke knelpunten diepen we uit om de onderste steen boven te krijgen. Wij schromen niet onze mening en visie op tafel te leggen. De discussie die hieruit volgt en het openstaan voor argumentatie leidt uiteindelijk tot een afgewogen oplossing.

Focus

Wij richten ons met name op de klantordergestuurde industrie met in het bijzonder productiebedrijven die opereren binnen de logistieke besturingsconcepten “engineer-, make-, of assemble to order”. Voorbeelden (uit onze klantenkring) hiervan zijn:

Waarom